De ce Noi?

Veti fi intotdeauna informati! Cu noi eliminati riscul de a fi neinformati cu privire la modificãrile legislative relevante pentru activitatea dvs., scapati de grija respectarii termenelor de depunere a declaratiilor fiscale, beneficiati de asistenta de specialitate pe perioada controalelor fiscale si castigati timp pentru a va putea concentra pe obiectivele afacerii dumneavoastra.

Eliminati orice risc privind contabilitatea societatii dumneavoastra, preluam intreaga responsabilitate a lucrarilor efectuate in sarcina noastra.

Societatea noastra este asigurata  pentru risc profesional in caz de prejudiciu adus clientilor sai, garantandu-va despagubirea. Orice greseala din vina noastra ne-o asumam. Pâna acum nu a fost cazul sa folosim polita de asigurare.

Va garantam competenta profesionala, confidentialitate, flexibilitate, seriozitate si promptitudine, prin servicii complete in domeniul financiar-contabil.
Onorariile practicate de societatea noastra sunt accesibile, flexibile si se adapteaza nevoilor fiecarui client. Acestea se stabilesc in functie domeniul de activitate al clientului, de numarul de activitati desfasurate, de dificultatea si complexitatea operatiunilor economice ale acestuia, de volumul de acte procesate precum si de pachetul de servicii oferite.